Trupa Superchill - Zilele Municipiului Ploiesti [21 mai 2023]

Trupa Superchill - Zilele Municipiului Ploiesti [21 mai 2023]

Alt Text

Trupa Superchill
- Zilele Municipiului Ploiesti

După cum știți pe data de 21 mai am fost invitati la Zilele Municipiului Ploiesti. 

De-a lungul evenimentului au participat multi artiști consacrați printre care si Antonia si What’s up, iar SuperChill School a condus parada de inchidere pe străzile închise ale orasului. Alături de noi au participat voluntari care au stat de-a stanga si de-a dreapta cu torțe. 
Parada a început la ora 22 așa ca vă puteti imagina ce imagine minunată de ansamblu s-a creat. Totodată, am avut alături teatrul de păpuși Arad care a furat privirile cu o sirena gigant ce saluta publicul. 

Nu in ultimul rând vrem sa menționăm că aceasta a fost una dintre cele mai mari parade la care am participat, deoarce trupa noastră a fost formata din 20 de percuționisti si 20 de suflatori. 

Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fără organizarea, ajutorul si invitația celor de la Teatrul Toma Caragiu. Cu această ocazie le mulțumim din suflet si sperăm să ne revedem si la anul! 

www.superchillschool.ro

SUPERCHILL SCHOOL

Pentru pasionați, părinți care-și doresc ca micuții lor să urmeze niște cursuri ieșite din banal sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se distreze, Superchill School, prima și singura școală de percuție din România, și-a acordat instrumentele pentru ei și îi așteaptă în sala de repetiții!

ATELIERE ȘI LECȚIILE DE MUZICĂ sunt organizate cu sprijinul Asociației „Viitorul Nostru”

ATELIERELE SI LECȚIILE NOASTRE

Lecții de Step în grup 

Ateliere de percuție în grup 

Grupa mica

Grupa mare


Lecții individuale

Lecții de chitara

Lecții de pian

Lecții de tobe

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER