Image

De peste 8 ani echipa Superchill creeaza traditie din percutie.

Am dus distractia si studiul muzical la un nou nivel cu fiecare eveniment, an sau student.

Am pornit de la ideea dezvoltarii unui spatiu menit sa-i indrume pe tinerii pasionati de muzica catre arta si cultura din spatele percutiei, un regat muzical vast, iar acum ne continuam misiunea in aceeasi nota. In timpul cursurilor de percutie, simturile muschilor si ale intelectului lucreaza simultan, cultivand, prin exercitiu, abilitati utile de-a lungul vietii atat pentru copii, cat si pentru adulti. 

Printre acestea sunt incluse concentrarea, coordonarea, perseverenta, increderea si stima de sine, dar si relaxarea. Cursurile de percutie predate la SuperChill School sunt menite sa introduca cursantul in istoria muzicii si cultura prin contactul direct cu instrumentele de percutie (surdo, repenique, jambe, premier, bongo, conga, timbales, timba, tamburina), ele fiind primele instrumente muzicale inca din Evul Mediu, care constituie baza unora dintre cele mai melodioase, cunoscute si apreciate stiluri muzicale la nivel mondial.

Lecții de pian

Lecții de chitară

Lecții de tobe

Ateliere de percuție

SUPERCHILL SCHOOL

Pentru pasionați, părinți care-și doresc ca micuții lor să urmeze niște cursuri ieșite din banal sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se distreze, Superchill School, prima și singura școală de percuție din România, și-a acordat instrumentele pentru ei și îi așteaptă în sala de repetiții!

ATELIERELE SI LECȚIILE NOASTRE

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER