Buzau International Arts Festival 2023-BIAF 2023

Atmosfera de neuitat si cea mai frumoasa energie la Buzău, in cadrul festivalului international de arte!

Multumim tuturor ca impreuna am creat o parada minunata si multumim organizatorilor pentru invitatie.

Speram sa ne revedem si la anul si de asemenea revenim si cu video ca sa simtiti putin din energia pe care am avut-o acolo!

Video eveniment

 

Galerie foto

 

Trupa SUPERCHILL - alături de absolvenții Universitatii Politehnice din Timișoara

Pentru a treia oara am fost invitati sa-i sustinem pe absolventii Universitatii Politehnice din Timisoara. ❤️

Impreuna cu ei am inceput parada 🥁din Piata Mare spre stadionul Stiinta, unde am terminat participarea noastra in cadrul acestui eveniment, dar am deschis ceremonia de absolvire.

Ii felicitam pe absolventii de anul acesta si le uram mult succes pe mai departe.🎓🎓🎓

Speram sa ne revedem si la anul, insa pana atunci spor la invatat urmatoarelor generatii! 👏🏻👏🏻👏🏻

Galerie foto

Deschiderea salii din complexul Flaros [Strada Ion Minulescu 67-93]

ChitaraSuperChill School - Traditie din percutie

“tobe”

Cred ca majoritatea cand aude acest cuvant se va gandi la zgomote puternice. Superchill provine din limba engleza si inseamna foarte relaxat, foarte calm. Unii ar spune ca aceste doua cuvinte nu fac parte din aceeasi familie lexicala, insa doi frati au venit cu idea unui nou concept, a unui nou proiect in tara noastra, nemaiintalnit, care imbina perfect aceste doua cuvinte.

Proiectul SuperChill a inceput in anul 2012, cand cei doi frati pe care ii mentionam mai devreme, Nicu Dumitrescu si Bebe Dumitrescu, au venit cu ideea formarii unei trupe de percutie si dans. Zis si facut! Cei doi au plecat in cautare de tinere talente care si pana in ziua de azi au creat si duc traditia mai departe de ceea ce inseamna conceptul SuperChill.

SuperChill este o antiteza intre a fi foarte relaxat si zgomotul tobelor.

Primele show-uri ale trupei au fost in parcurile din Bucuresti unde se strangeau cu tobele si creau un spectacol 100% eco, fara sa fie nevoie de electricitate. Ulterior, au infiintat si un studio muzical, unde trupa a compus si piese proprii care au fost integrate intr-un show complet de muzica, dans si percutie.

Aceasta activitate se desfasoara deja de 11 ani, pe parcursul carora au participat la numeroase evenimente mondene, private, zilele oraselor, aparitii TV, cat si concursuri televizate, cum ar fi: Romanii au talent, unde au ajuns pana in semifinala, Imperiul Leilor, etc.

In anul 2019, Nicu Dumitrescu a venit cu ideea de a duce mai departe traditia prin a crea  prima scoala de percutie din Romania si asa s-a infiintat SuperChill School. La foarte scurt timp, din dorinta de a ajuta copiii si familiile din mediile defavorizate, a fost infiintata si Asociatia Viitorul Nostru. Din acel moment toata activitatea scolii de percutie superChill School este sustinuta si continua cu spriinul Asciatiei Viitorul Nostru.

Cea mai noua si recenta realizare este deschiderea salii in complexul Flaros [Strada Ion Minulescu 67-93] unde sunt sustinute cursuri de percutie in grup sau individuale, cursuri de tobe, cursuri de pian si cursuri de chitara. 

Dupa cum am precizat si mai devreme, atat  scoala cat si Asciatia au fost infiintate ca sa duca traditia mai departe si pentru a ajuta copiii din mediile defavorizate, de aceea daca aveti copii si doriti sa le oferiti o activitate in afara scolii sau doriti si dumneavoastra sa sustineti acest proiect o puteti face prin redirectionarea a 3.5% din impozitul pe profit catre Asociatia Viitorul Nostru. Toti pasii parcursi de SuperChill Scool cu autorul asociatiei se pot vedea atat pe retelele de socializare: _superchillschool pe Instagram, SuperChill School pe Facebook, cat si pe site-ul www.superchillschool.ro

SUPERCHILL SCHOOL

Pentru pasionați, părinți care-și doresc ca micuții lor să urmeze niște cursuri ieșite din banal sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se distreze, Superchill School, prima și singura școală de percuție din România, și-a acordat instrumentele pentru ei și îi așteaptă în sala de repetiții!

ATELIERELE SI LECȚIILE NOASTRE

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER