Image

Trupa SUPERCHILL

Alt Text
“tobe” Cred ca majoritatea cand aud acest cuvant se vor gandi la zgomote puternice.
Superchill provine din limba engleza si inseamna foarte relaxat, foarte calm.
Unii ar spune ca aceste 2 cuvinte nu fac parte din aceeasi familie lexicala, insa 2 frati au venit cu idea unui nou concept, unui nou proiect in tara noastra, nemaiintalnit, care imbina perfect aceste 2 cuvinte.
Proiectul SuperChill a inceput in anul 2012, cand cei 2 frati pe care ii mentionam mai devreme, Nicu Dumitrescu si Bebe Dumitrescu au venit cu ideea formarii unei trupe de percutie si dans. Zis si facut! Cei 2 au plecat in cautare de tinere talente care si pana in ziua de azi au creat si duc traditia mai departe de ceea ce inseamna conceptul SuperChill. 

SuperChill este o antiteza intre a fi foarte relaxat si zgomotul tobelor. Primele show-uri ale trupei au fost in parcurile din Bucuresti unde se strangeau cu tobele si creau un spectacol 100% eco, fara sa fie nevoie de electricitate. Ulterior, au infiintat si un studio muzical, unde trupa a compus si piese proprii care au fost integrate intr-un show complet de muzica, dans si percutie. 

Aceasta activitate se desfasoara deja de 11 ani, pe parcursul carora au participat la numeroase evenimente mondene, private, zilele oraselor, aparitii TV, cat si concursuri televizate, cum ar fi: Romanii au talent, unde au ajuns pana in semifinala, Imperiul Leilor, etc. In anul 2019, Nicu Dumitrescu a venit cu ideea de a duce mai departe traditia prin a crea prima scoala de percutie din Romania si asa s-a infiintat SuperChill School. 

La foarte scurt timp, din dorinta de a ajuta copiii si familiile din mediile defavorizate, a fost infiintata si Asociatia Viitorul Nostru. Din acel moment toata activitatea scolii de percutie superChill School este sustinuta si continua cu spriinul Asciatiei Viitorul Nostru. Cea mai noua si recenta realizare este deschiderea salii in interiorul fostei fabrici Flaros, unde sunt sustinute cursuri de percutie in grup sau individuale, cursuri de tobe, cursuri de pian si cursuri de chitara. 

Dupa cum am precizat si mai devreme, atat scoala cat si Asciatia au fost infiintate ca sa duca traditia mai departe si pentru a ajuta copiii din mediile defavorizate, de aceea daca aveti copii si doriti sa le oferiti o activitate in afara scolii sau doriti si dumneavoastra sa sustineti acest proiect o puteti face prin redirectionarea a 3.5% din impozitul pe profit catre Asociatia Viitoarul Nostru. Toti pasii parcursi de SuperChill Scool cu autorul asociatiei se pot vedea atat pe retelele de socializare: _superchillschool pe Instagram, SuperChill School pe Facebook, cat si pe site-ul www.superchillschool.ro
Image

Trupa SUPERCHILL

Trupa SUPERCHILL - Galerie foto

SUPERCHILL SCHOOL

Pentru pasionați, părinți care-și doresc ca micuții lor să urmeze niște cursuri ieșite din banal sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se distreze, Superchill School, prima și singura școală de percuție din România, și-a acordat instrumentele pentru ei și îi așteaptă în sala de repetiții!

ATELIERELE SI LECȚIILE NOASTRE

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER